
ندا نادرنیا
اولویت بندی موانع اجرای زنجیره تامین دیجیتال در صنایع لبنی(مورد مطالعه : شرکت هراز)
- دانشجو
- ندا نادرنیا
- استاد راهنما
- سیدمحمدعلی خاتمی فیروزآبادی
- استاد مشاور
- مقصود امیری
- استاد داور
- پیام حنفی زاده
- مقطع تحصیلی
- کارشناسی ارشد
- محل دفاع
- مدیریت و حسابداری
- شماره ساختمان محل ارائه
- ۴۵
- نام کلاس محل ارائه
- کلاس ۸[۲۴۸]
- شماره کلاس محل ارائه
- ۱۰۸
- تاریخ دفاع
- ۳۰ بهمن ۱۴۰۲
- ساعت دفاع
- ۱۲:۰۰
- چکیده
-
در عصر دیجیتال، افزایش کارایی، کاهش هزینهها، و افزایش سرعت عملکرد از طریق اجرای زنجیره تامین دیجیتال، به یک نیاز اساسی تبدیل شده است. درک و شناسایی موانع اجرایی میتواند به صنعتها کمک کند تا به بهترین شکل ممکن از فناوریهای جدید استفاده کنند. هدف این پژوهش تبیین و اولویت بندی موانع اجرای زنجیره تأمین دیجیتال میباشد. جامعه خبرگی این پژوهش در این مطالعه، بخشی از صنعت غذایی مورد بررسی قرار گرفته و شرکت هراز به عنوان یکی از موسسات مورد نظر تحقیق معرفی میشود. از بین کارشناسان و متخصصانی که با این شرکت مرتبط هستند، ۷ نفر به عنوان جمعیت هدف انتخاب شدهاند. تکنیکهای مورد استفاده دلفیفازی و دنپ فازی میباشد که به ترتیب برای بومیسازی، تعیین روابط ساختاری و اولویتبندی موانع استفاده میشود. یافتههای پژوهش نشان میدهد که در بخش بومیسازی موانع کدام مانع در صنعت لبنی نقش دارند. در بخش روابط ساختاری، هریک از موانع چه رابطهای باهم دارند. همچنین در بخش اولیوتبندی موانع، سه مانع اصلی با استفاده از تکنیک مذکور که کمبود استراتژی مناسب، کمبود ارتباط با دانشگاهها و پژوهشگران و عدم تمایل کارمند به تغییر بدست آمد. توسعه یک استراتژی جامع برای زنجیره تامین دیجیتال حیاتی است که باید شامل اهداف، راهبردها، منابع، و شاخصهای عملکرد باشد. ارتباط با دانشگاهها و مراکز پژوهشی، برگزاری کارگاهها و کنفرانسها برای تبادل نظر موثر است. آموزشهای منظم به کارمندان برای آشنایی با فناوریهای جدید و ایجاد فرهنگ توانمندسازی و تغییر مثبت از اهداف مهم است.Top of Form
- Abstract
-
In the digital age, increasing efficiency, reducing costs, and increasing operational speed through digital supply chain implementation has become a fundamental requirement. Understanding and identifying implementation barriers can help industries make the best use of new technologies. The purpose of this research is to explain and prioritize the obstacles to the implementation of the digital supply chain. The expert community of this research, in this study, a part of the food industry is investigated and Haraz company is introduced as one of the research institutions. Among the experts and specialists who are related to this company, ۷ people have been selected as the target population. The techniques used are Delphi-fuzzy and DNP-fuzzy, which are used for localization, determining structural relationships, and prioritizing obstacles, respectively. The findings of the research show which barriers are involved in the localization of barriers in the dairy industry. In the section of structural relations, what is the relationship between each of the obstacles? Also, in the obstacle prioritization section, three main obstacles were found using the mentioned technique, which are lack of appropriate strategy, lack of communication with universities and researchers, and employee's unwillingness to change. It is critical to develop a comprehensive strategy for the digital supply chain that should include goals, strategies, resources, and performance indicators. Communication with universities and research centers, holding workshops and conferences are effective for exchanging ideas. Regular trainings for employees to familiarize themselves with new technologies and create a culture of empowerment and positive change are important goals.