اعلام مرحله سوم برندگان جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان

۲۶ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۶۹۰ اخبار دانشکده
اعلام مرحله سوم برندگان جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان

با سلام و احترام ، به پیوست نامه شماره 15/84479 مورخ 95/11/3 بنیاد ملی نخبگان استان تهران در خصوص اعلام مرحله سوم برندگان جوایز تحصیلی آن بنیاد در سال تحصیلی 96-95 ارسال می گردد. خواهشمند است ضمن ابلاغ مراتب به دانشجویان ذینفع ، دستور فرمایید نامبردگان فرم های قرارداد آموزش یاری یا پژوهش یاری پیوست را در 3 نسخه تکمیل و به دفتر استعدادهای درخشان تحویل نمایند . ضمنا" نسخه ای از شیوه نامه اعطای جوایز تحصیلی بنیاد نیز جهت ارائه به این عزیزان ارسال می گردد. از آنجا که هر گونه تاخیر در این مهم ، موجب بروز مشکل در اعطای جوایز تحصیلی می گردد لذا خواهشمند است مراتب در کوتاهترین زمان ممکن و با جدیت کامل پیگیری شود.

(توجه : کلیه آیین نامه های ضروری بنیاد ملی نخبگان در وب سایت معاونت آموزشی دانشگاه به نشانی edu.atu.ac.ir موجود است .)