همکار دیروز و یار این روزها

۰۱ تیر ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۱۷۴ اخبار دانشکده
همکار دیروز و یار این روزها

حسین دانش زاد مقدم معروف به آقای مقدم از کارکنان خوب دانشکده مدیریت می باشند که در سال 1395 به افتخار بازنشستگی نائل آمدند. شخصی که بعد از گذشت حدود 4 سال از بازنشستگی بدون هیچ چشم داشتی و در روزهای پرکار دانشکده (زمان امتحانات) همکاران خود را تنها نمی گذارد. او انگیزه خود را از این کار چنین بیان می کند:

"خود را متعلق به خانواده دانشگاه علامه می دانم و همین احساس تعلق باعث می شود تا در روزهایی که دانشگاه در اوج کارهای آموزش هست بر خودم تکلیف بدانم تا در هر زمینه ای که در توان و تخصص بنده است با آموزش همکاری کنم.

جلب رضایت و خشنودی خدا همیشه برای ما لذت بخش هست و یکی از مسیرهای رسیدن به رضایت خداوند خدمت به خلق اوست و من از اینکه به دانشجوها خدمت کنم و باعث برطرف شدن مسائل و مشکلات آنها شوم خوشحال شده و آرامش می گیرم.

در مقابل این همکاری هیچ خواسته ای نداشته و این همکاری تمایل شخصی بنده است و دوست دارم تا جایی که توان جسمی ام اجازه می دهد به این همکاری ادامه بدهم و همچنان در خدمت دانشگاه، آموزش و دانشجو ها باشم."

برای ایشان از خداوند متعال طول عمر با عزت را از خداوند مسالت داریم.