نشست هم اندیشی اساتید دانشکده مدیریت و حسابداری

۰۷ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۲۳۸ اخبار دانشکده
نشست هم اندیشی اساتید دانشکده مدیریت و حسابداری
نشست  هم اندیشی اساتید دانشکده مدیریت و حسابداری

این نشست با حضور اعضای هیات علمی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر فرحبخش مدیر مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه و دکتر علومی یزدی معاون پژوهشی دانشگاه مورخه 97/08/05در محل سالن شورای دانشکده برگزار شد.در ابتدای این نشست، دکترلعیا الفت رئیس دانشکده، درخصوص ضرورت تعامل مناسب اساتید و دانشجویان مطالبی مطرح کردند و در ادامه دکتر سید مهدی الوانی در این خصوص به طرح مسئله پرداخته و در ادامه دکتر کیومرث فرحبخش مدیر مرکز مشاوره مطالب مرتبط با موضوع را مطرح و به تبادل نظر با اساتید پرداختند. در انتها دکتر علومی یزدی ، معاون پژوهشی دانشگاه نکات و موضوعات پژوهشی را مطرح و نکات مورد نظر اساتید دانشکده در این خصوص نیز با ایشان مطرح شد. در این جلسه دکتر کاظمیان معاون آموزشی دانشکده اطلاعات آماری - آموزشی دانشکده را به اطلاع اساتید رساندند.