مراسم بزرگداشت هفته پژوهش دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد

۲۹ آذر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۰۲۲ اخبار دانشکده
این مراسم در روز سه شنبه 96/9/28 از ساعت 10 الی 12 در سالن آمفی تئاتر دانشکده و با استقبال و حضور گسترده اساتید و دانشجویان برگزار گردید.
مراسم بزرگداشت هفته پژوهش دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد

در این مراسم پس از قرائت آیاتی از قران مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران  رئیس محترم دانشکده سرکار خانم دکتر الفت ضمن خیر مقدم به مدعوین از کلیه پژوهشگران و دست اندر کاران خواستند در مورد آینده  آموزش و پژوهش رشته های  مدیریت و حسابداری  رهنمود های خود جهت توسعه و پیشرفت این رشته ها به دانشکده ارائه نمایند .سپس معاون محترم پژوهشی دانشکده  آقای دکتر قاضی نوری گزارش کوتاهی از دست آوردهای این معاونت طی یک سال اخیر ارائه نمودند.

سپس نشستی با عنوان  آینده آموزش و پژوهش در رشته مدیریت و حسابداری  با حضور آقایان دکتر الوانی، دکتر رحمان سرشت ، دکتر ثقفی و دکتر کزازی برگزار گردید.

در پایان از پژوهشگران برتر دانشکده به شرح زیر تقدیر به عمل آمد.

1- اقای دکتر مقصود امیری  (کسب جایگاه  پر افتخار یک درصد دانشمندان پراستناد جمهوری اسلامی ایران در سطح بین الملل)

2- آقای دکتر پیام حنفی زاده (پژوهشگر برگزیده دانشکده جهت شرکت در جشنواره تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فن آوری )

3- آقای دکتر محمد نقی زاده پژوهشگر برتر(رتبه اول) دانشکده در سال 1396

4- آقای دکتر محمود ضیایی پژوهشگر برتر(رتبه دوم) دانشکده در سال 1396

5- آقای دکتر وحید خاشعی پژوهشگر برتر(رتبه سوم) دانشکده در سال 1396

6- آقای فرهاد هادی نژاد دانشجوی برتر مقطع دکتری در سال 1396

7- خانم ریحانه سید وکیلی کتابدار نمونه دانشکده

8- خانم ویدا طبیب نیا کارشناس برتر پژوهش

در خاتمه مراسم از کلیه همکارانی که در برگزاری ایام هفته پژوهش همکاری نموده بودند تقدیر و تشکر به عمل آمد.