۲۴ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۳۹۱ اخبار دانشکده
جلسه آشنایی دانشجویان ورودی 1396 با دانشکده، هیات رئیسه و مدیران گروه های آموزشی - مسابقه : ویژه دانشجویان ورودی 96
جلسه آشنایی دانشجویان ورودی 1396 با   دانشکده، هیات رئیسه و مدیران گروه های آموزشی

جلسه آشنایی دانشجویان کارشناسی ورودی 1396 دانشکده مدیریت و حسابداری

جلسه آشنایی دانشجویان ورودی 1396 با   دانشکده، هیات رئیسه و مدیران گروه های آموزشی در روز سه شنبه مورخ 96/07/25 از ساعت 10 تا 12 در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار می شود.

حضور تمامی دانشجویان کارشناسی ورودی 1396 در این مراسم اجباری است.

مسابقه : ویژه دانشجویان ورودی 96

قابل توجه دانشجویان ورودی 1396 دانشکده ضمن خیـرمقدم به اطلاع می­رساند در برنامه آشنایی دانشجویان با مدیران گروههای آموزشی و مسئولین دانشکده مورخ سـه شـنبه 25 مهر 1396 ساعت 10 تا 12 مسابقه­ ای با عنوان میزان آشنایی با آئین­ نامه­ ها و بخشنامــه­ ها ی آموزشی و دانشجویی برگزار می­شود.

علاقمندان جهت مطالعه آئین نامه­ ها لطفاً به سایت دانشکده مدیریت و حسابداری/ بخش خدمات آموزشی و تحصیلات تکمیلی/ آیین نامه­ ها و بخشنامه­ ها مراجعه نمایند.

sma.atu.ac.ir   :آدرس سایت