بیست و یکمین سالروز ملی صادرات -محوریت شعار "صادرات: تکرار عزم ملی"

۲۳ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۳۷۳ اخبار دانشکده
بیست و یکمین سالروز ملی صادرات -محوریت شعار "صادرات: تکرار عزم ملی"

احتراماً به استحضار می رساند مراسم بیست و یکمین سالروز ملی صادرات در 29 مهر ماه سال جاری با محوریت شعار "صادرات: تکرار عزم ملی" با حضور مقامات عالی رتبه کشوری، صادرکنندگان، صاحب نظران و فعالان اقتصادی با هدف گسترش فرهنگ عمومی صادرات. تجلیل از صادرکنندگان ممتاز و نمونه ملی و تبیین سیاست های توسعه صادرات غیرنفتی در تهران، سالن اجلاس سران برگزار می گردد. ضمن دعوت از جنابعالی جهت حضور در این رویداد ملی، خواهشمند است ترتیبی مقرر گردد تا نسبت به اطلاع رسانی اعضاء محترم هیئت علمی و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی بویژه رشته های اقتصاد و مدیریت (بازرگانی- بازاریابی) جهت ثبت نام الکترونیکی از طریق سامانه 29mehr.tpo.ir اقدام مقتضی صورت پذیرد. شایان ذکر است کارت دعوت و کارت ورود به سالن مراسم براساس ثبت نام الکترونیکی صادر می شود و سپس توسط این سازمان به نشانی پستی مندرج در فرم ثبت نام مدعوین ارسال خواهد گردید.