فراخوان دوم دستیاران پژوهشی

۱۲ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۲۹۲ اخبار دانشکده
فراخوان دوم دستیاران پژوهشی

نظر به استقبال گستردۀ اعضای هیأت علمی، دومین فراخوان پذیرش دستیار پژوهشی به همراه شیوه‌نامه دستیار پژوهشی و کاربرگ‌های مربوط، به پیوست ایفاد می‌شود. اعضای هیأت علمی می‌توانند درخواست‌های خود را حداکثر تا 1396/07/30 براساس روال تعیین شده ارسال نمایند. پرداخت به دستیاران پژوهشی که در این فراخوان، به کار گرفته می‌شوند در خرداد ماه سال آینده انجام می‌شود. دستیاران پژوهشی از زمان ابلاغ حکم به ایشان تا خرداد ماه 1396 حداقل 7 ماه باید به فعالیت پژوهشی بپردازند.

این فراخوان فقط شامل اعضای هیأت علمی می‌شود که دارای گرنت یا طرح ارتباط با صنعت باشند و در فراخوان قبل موفق به ارسال درخواست خود(فقط به کارگیری حداکثر 2 دستیار پژوهشی در هر سال امکان‌پذیر است) نشده‌اند.  شیوه‌نامۀ یادشده به همراه کاربرگ‌های مربوط از طریق وبگاه معاونت پژوهشی دانشگاه به نشانی Research.atu.ac.ir نیز در دسترس است.