۱۰ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۵۶۷ اخبار دانشکده

با سلام و احترام ، به پیوست فرم خام قرارداد آموزش یاری و پژوهش یاری به همراه فرم گزارش پیشرفت کار دانشجویان مشمول جوایز تحصیلی بنیاد نخبگان در سال تحصیلی 96-95 (‌به اسامی پیوست ) ارسال می گردد. خواهشمند است به برندگان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری ابلاغ فرمایند که فرم قرارداد آموزش یاری یا پژوهش‌یاری را برای نیمسال دوم سال تحصیلی  جاری (همانند نیمسال اول ) تکمیل و به همراه فرم تایید شده ی پیشرفت کار خود، به دفتر استعدادها ی درخشان ارائه نمایند. ضمنا" لازم است برندگان مقطع کارشناسی نیز نسبت به ارائه گواهی کار دانشجویی خود به ازای 20 ساعت در هر ماه برای نیمسال دوم سال جاری اقدام و مراتب را به دفتر استعدادها ی درخشان تحویل دهند.

خواهشمنداست با توجه به آنکه هر گونه تاخیر در این امر موجب بروز مشکل در پرداخت جوایز نقدی بنیاد می گردد،‌دستور فرمایید مراتب در اسرع وقت و به نحو مقتضی به دانشجویان ذینفع ابلاغ گردد. نظارت بر این مهم به عهده رییس محترم آموزش دانشکده خواهد بود.