گزارش مراسم هفته سرآمدی آموزش

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۱۸ کد : ۲۵۳۵۶ اخبار دانشکده اطلاعیه ها
مراسم گرامیداشت معلم و هفته سرآمدی آموزش

دربرنامه ای که به مناسب هفته سرآمدی آموزش در دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار گردید در ابتدا آقای دکتر سیدنقوی ریاست محترم دانشکده ضمن خیر مقدم به اساتید محترم، کارکنان و دانشجویان گرامی؛ هفته سرآمدی آموزش را به ایشان تبریک گفته و درخصوص اهمیت آموزش مطالبی را مطرح نمودند. سپس دوتن از اساتید پیشکسوت دانشکده آقای دکتر کامران فیضی عضو محترم بازنشسته گروه مدیریت عملیات و فناوری اطلاعات و آقای دکتر علی ثقفی عضو محترم بازنشسته گروه حسابداری در خصوص خاطرات دوران تدریس خود و اهمیت رشته تحصیلیشان مطالبی را بیان نمودند.درادامه پنل تخصصی مدیران محترم گروه ها با حضور 7 مدیر گروه دانشکده برگزار شد و ضمن معرفی مدیران گروه ها به دانشجویان سایر رشته ها،  به سوالاتی درخصوص ارتباطات میان رشته ای پاسخ داده شد.

در انتها از اساتید پیشکسوت و اساتید نمونه دانشکده خانم دکتر بخشی زاده و آقای دکتر حاجیان حیدری و کارمندان نمونه آموزش خانم ها معصومه فرهادی و سمیه سوری تقدیر و تشکر بعمل آمد.