اسامی دانشجویان مشمول بهره مندی از جوایز بنیاد ملی نخبگان

۱۹ دی ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۳۹۷ اخبار دانشکده
اسامی دانشجویان مشمول بهره مندی از جوایز بنیاد ملی نخبگان

با سلام و احترام ، به پیوست نامه شماره 15/83760 مورخ 95/10/5 بنیاد ملی نخبگان در خصوص اعلام مرحله دوم اسامی دانشجویان مشمول بهره مندی از جوایز تحصیلی آن بنیاد در سال تحصیلی 96-95  ایفاد می‌گردد . خواهشمند است مراتب در اسرع وقت و به نحو مقتضی به مدیران محترم گروه‌های آموزشی ، اداره آموزش دانشکده و کلیه دانشجویان ذیربط ابلاغ گردد .

ضمناً مقرر فرمایید نسخه ای از شیوه نامه راهنمای اعطای جوایز تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر ، به همراه فرمهای خام قرارداد آموزش‎یاری یا پژوهش‎یاری در اختیار دانشجویان مشمول قرار گیرد. بدیهی است این دانشجویان باید به منظور استفاده از جوایز تحصیلی آموزش‎یاری یا پژوهش‌یاری ، قرارداد مربوط را ، حسب مورد ، در 3 نسخه تکمیل و بعد از تایید آن دانشکده ، به دفتر استعدادهای درخشان تحویل نمایند. (‌کلیه سوابق ضمیمه است )

فایل های الصاقی از لینک های زیر قابل دانلود است.