جلسه هم اندیشی ریاست محترم دانشگاه به همراه معاون محترم پژوهشی دانشگاه و معاون محترم فرهنگی دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده

۲۴ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۴ کد : ۲۳۴۶۴ اخبار دانشکده
جلسه هم اندیشی ریاست محترم دانشگاه به همراه  معاون محترم پژوهشی دانشگاه و معاون محترم فرهنگی دانشگاه   با اعضای هیات علمی دانشکده

روز دوشنبه مورخ 22 آبان ماه جلسه هم اندیشی، با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر معتمدی و آقایان دکتر حسین پور معاون پژوهشی دانشگاه و دکتر اسلامی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در جمع اعضای هیات علمی دانشکده مدیریت و حسابداری در سالن استاد میر محمدی تشکیل شد.

ابتدا آقای دکتر سید نقوی رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری ضمن خیر مقدم به حضار در خصوص موضوعات مربوط به دانشکده نکاتی را اشاره کردند، سپس رئیس محترم دانشگاه به ایراد سخن پرداختند.

در ادامه تعدادی از اعضای محترم هیات علمی دانشکده نظرات خود را بیان کردند، و جلسه با پرسش و پاسخ و جمع بندی آقای دکتر معتمدی به پایان رسید.

( ۱ )