۳۰ آذر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۲۰۸ اخبار دانشکده

با سلام و احترام ، به پیوست مقررات اعطای جایزه فرصت مطالعاتی سال تحصیلی 96-95 ویژه مشمولین جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان سال جاری ارسال می گردد. خواهشمند است با توجه به استقبال و مراجعات مکرر دانشجویان دکتری برای استفاده از این جایزه و عدم آگاهی برخی از اساتید محترم ، دستور فرمایید مراتب جهت اجرا به کلیه مدیران محترم گروه های آموزشی ، اساتید راهنمای دانشجویان و اداره آموزش دانشکده اعلام گردد.

ضمنا" نسخه کامل راهنمای اعطای جایزه به استعدادهای برتر ( راجا ) ویژه سال تحصیلی 96-95 ، مشتمل بر کلیه جوایز تحصیلی بنیاد قبلا" طی نامه شماره 3/68156 مورخ 95/8/10 ( کد رهگیری 2236657) به آن دانشکده ارسال شده و هم اکنون در وب سایت معاونت آموزشی دانشگاه به نشانی edu.atu.ac.ir ( بخش استعداد درخشان ) در دسترس است که لازم است ضمن اطلاع رسانی به دانشجویان مشمول جایزه ،‌ در وب سایت آن دانشکده نیز بارگذاری شود.

فایل پیوست از لینک زیر قابل دانلود است