مراسم بزرگداشت روز پژوهش

مراسم اختتامیه هفته پژوهش دانشکده مدیریت و حسابداری

۰۷ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۱ کد : ۲۰۳۰۶ اطلاعیه ها
مراسم اختتامیه هفته پژوهش دانشکده مدیریت و حسابداری

روز  دوشنبه 5 دی ماه 1401 مراسم اختتامیه هفته پژوهش دانشکده مدیریت و حسابداری به منظور تقدیر و تشکر از پژوهشگران برتر و برگزار کنندگان این مراسم باحضور هیات رئیسه و اعضای هیات علمی برگزار شد.

در این جلسه آقای دکتر میر علی سید نقوی رئیس محترم دانشکده ضمن تشکر از برگزار کنندگان مراسم درمورد برنامه های آتی و در دست اقدام دانشکده توضیحاتی ارائه نمودند.

سپس آقای دکتر حسین اصلی پور معاون محترم پژوهشی دانشکده ضمن ارائه گزارش از عملکرد یکساله پژوهشی دانشکده از کلیه برگزار کنندگان کارگاه ها و نشست ها در این ایام و همچنین همکاران حوزه معاونت پژوهشی و کتابخانه تقدیر و تشکر نمودند.

سپس لوح تقدیر و جوایز  پژوهشگران برتر دانشکده اهدا شد.

اعضای برگزیده دانشکده:

آقای دکتر مقصود امیری دو درصد دانشمندان برتر پر استناد جهان، آقای دکتر محمد تقی تقوی فرد پژوهشگر برگزیده کشوری، آقای دکتر ایمان رئیسی وانانی پژوهشگر برتر رتبه اول، آقای دکتر مجتبی حاجیان حیدری پژوهشگر برتر رتبه دوم، آقای دکتر وجه الله قربانی زاده پژوهشگر برتر رتبه سوم، آقای سید محمد میر تقیان رودسری پژوهشگر برتر ( دانشجوی دکتری) خانم ریحانه سید وکیلی کتابدار برگزیده دانشکده.

درخاتمه از دانشجویان مدال آور شرکت کننده در مسابقات جهانی ایده و اختراعات، خانم فاطمه ایزدی و آقایان امیر حسین پاینده و سامان کیوان نیا تقدیر و تشکر شد.