«انتصاب جناب آقای دکتر غلامرضا کاظمیان به عنوان مدیر گروه مدیریت دولتی»

۰۷ آبان ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۳ کد : ۱۹۵۵۸ اخبار دانشکده
«انتصاب جناب آقای دکتر غلامرضا کاظمیان به عنوان مدیر گروه مدیریت دولتی»

طی حکمی از طرف ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر غلامرضا کاظمیان شیروان برای یک دوره 2 ساله به عنوان مدیر گروه مدیریت دولتی دانشکده منصوب شدند. پیش تر جناب آقای دکتر سیدنقوی (ریاست فعلی دانشکده) عهده دار سمت مذکور بودند. شایان ذکر است جناب آقای دکتر کاظمیان در جلسه گروه مدیریت دولتی به اتفاق آراء به عنوان گزینه مدیر گروهی به ریاست دانشگاه معرفی شده بودند. برخی از مهمترین مفاد حکم ریاست محترم دانشگاه به شرح زیر است:

محور قراردادن موضوع تحول در علوم انسانی با رعایت شاخص‌های روزآمدی، بومی‌سازی، اسلامی‌سازی و کاربردی‌کردن محتوای برنامه‌ها و متناسب با آن نظارت بر اجرا و تحقق این اهداف در فرآیند آموزش.
برنامه‌ریزی جهت تقویت دورة کارشناسی.
جلب مشارکت اعضای گروه آموزشی در طراحی و اجرای برنامة راهبردی گروه در افق 1405.
ارتباط نزدیک با دانشجویان و برگزاری نشست‌هایی با دانشجویان مقاطع مختلف با هدف استماع نقطه نظرات و دیدگاه‌های آنان در جهت بهبود فرآیند آموزش دانشجویان.
بدین وسیله ریاست دانشکده، اعضای هیئت علمی و نیز کارکنان دانشکده این انتصاب شایسته را تبریک گفته و برای ایشان در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت روزافزون می نماییم.