فراخوان جذب مشارکت در طرح دستیار فناوری و نوآوری

۰۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۶:۳۵ کد : ۱۸۲۲۶
فراخوان جذب مشارکت در طرح دستیار فناوری و نوآوری

در راستای گسترش زیست بوم کارآفرینی و نوآوری دانشگاه و با هدف ارتقای سطح تخصصی دانشجویان مقاطع مختلف، مرکز رشد و نوآوری دانشگاه با حمایت معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طرحی را با عنوان دستیار فناوری آغاز نموده اند که در قالب آن دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی در شرکت ها و واحدهای نوآور مستقر در مراکز رشد و نوآوری دانشگاه به مدت شش ماه (هر ماه 50 ساعت) مشغول به فعالیت می شوند و علاوه بر کسب مهارت های تخصصی در حوزه های مختلف، کمک هزینه ای به میزان یک میلیون تومان برای دانشجویان کارشناسی، دو میلیون تومان برای دانشجویان کارشناسی ارشد و سه میلیون تومان برای دانشجویان دکترا به صورت ماهانه دریافت می کنند. از اینرو خواهشمند است تا نسبت به معرفی این طرح به دانشجویان گرامی دستورات لازم را مرقوم فرمایید. همچنین سرکار خانم حسنلو 48394209 جهت همکاری و پاسخگویی معرفی می شوند.

( ۶ )