نشست صمیمانه معاون محترم آموزشی دانشکده با کارکنان اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی در آستانه سال نو

۲۲ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۳ کد : ۱۷۴۱۳ اخبار دانشکده

جناب آقای دکتر قربانی زاده در نشست با کارکنان خدوم اداره آموزش  مورخ شنبه ۱۴۰۰/۱۲/۲۱ ، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و شادباش پیشاپیش سال نو ،از زحمات حوزه آموزش در سال ۱۴۰۰ قدردانی نمودند،همچنین در راستای بهبود عملکرد اداره آموزش ،مواردی را مطرح فرمودند.در ادامه خانم خداپرست رییس اداره آموزش نیز از تلاش کارکنان تشکر نموده و به بخشی از مطالبات کارکنان و مشکلات اداره آموزش اشاره کردند.همچنین نقطه نظرات کارکنان محترم به سمع و نظر معاون محترم آموزشی رسید و مقرر گردید که آن دسته از مطالبات به حق کارکنان به مدیریت تحصیلات تکمیلی و معاونت های دانشگاه منعکس گردد.