مراسم تودیع و معارفه معاونین دانشکده مدیریت و حسابداری

۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۰ کد : ۱۷۰۵۸ اخبار دانشکده
مراسم تودیع و معارفه معاونین دانشکده مدیریت و حسابداری

در جلسه شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده که در روز دوشنبه مورخ 11 بهمن ماه برگزار شد مراسم تودیع و معارفه معاونین دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد. در این جلسه ضمن تشکر از زحمات جناب آقای دکتر حقیقی کفاش و جناب آقای دکتر رئیسی وانانی، آقایان دکتر قربانی زاده و دکتر اصلی پور به ترتیب به عنوان معاونین جدید آموزشی و تحصیلات تکمیلی و نیز پژوهشی دانشکده منصوب شدند.
تأسیس مدرسه عالی کسب و کار، تأسیس مدرسه عالی حکمرانی، راه اندازی مرکز کاربرد تکنولوژی در مدیریت و نیز راه اندازی نخستین نشریه انگلیسی زبان دانشکده (تحت نظارت و سردبیری جناب آقای دکتر حنفی زاده) به عنوان اهم موارد مورد نظر معاونین دانشکده در دوره جدید مورد تأکید قرار گرفت.
در پایان جلسه نیز لوح تقدیر ریاست محترم دانشگاه از خدمات ارزنده معاونین سابق دانشکده توسط ریاست محترم دانشکده تقدیم شد.