اولین نشست مشترک سرپرست دانشگاه با روسای دانشکده های دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد

۱۳ دی ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۸ کد : ۱۶۷۶۰ اخبار دانشکده

دکتر معتمدی، سرپرست دانشگاه در این نشست در سخنانی یاد و خاطره شهید سردار سلیمانی را گرامی داشت و بر ادامه راه این شهید والامقام با پیروی از آرمان هایش تاکید کرد. وی با بیان اهمیت مشارکت کلیه اعضای علمی در سیاست گذاری های کلان دانشگاه به الزامات اجرائی و دقت در تحقق واقعی و کلیات برنامه راهبردی توضیحاتی ارائه داد. دکتر معتمدی با تاکید بر مشارکت جدی گروه های آموزشی و اعضای هیات علمی در تدوین برنامه های سالانه، این اقدام را زمینه ساز تعامل با دستگاه های اجرائی، صنعت و مراکز کار آفرینی و رشد برشمرد.
در ادامه روسای دانشکده ها به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در خصوص مسائل جاری و نحوه مشارکت  اعضای هیات علمی در تدوین برنامه راهبردی و موضوعات دانشکده ها پرداختند.