توسعه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی با دولت

۱۱ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۶ کد : ۱۶۷۱۷ اخبار دانشکده
توسعه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی با دولت

برگزاری جلسه ریاست دانشکده مدیریت و حسابداری با موسسه کار و تامین اجتماعی

در راستای توسعه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی (ره) با صنعت و دولت جلسه مشترکی میان رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری و رئیس و معاونین موسسه کار و تأمین اجتماعی در محل دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد. در این جلسه که عصر روز دوشنبه مورخ 6 دی‌ماه در دفتر ریاست دانشکده تشکیل شد، جناب آقای دکتر شریعت رئیس موسسه کار و تأمین اجتماعی، آمادگی کامل این موسسه به عنوان بازوی آموزشی و تحقیقاتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را جهت برقراری ارتباطات عملیاتی با دانشگاه علامه طباطبائی در قالب برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک و یا انجام طرح‌های تحقیقاتی اعلام نمود. ریاست دانشکده جناب آقای دکتر حسین پور نیز قابلیت‌های دانشگاه علامه طباطبائی و دانشکده مدیریت و حسابداری را جهت توسعه ارتباطات با این موسسه تشریح و تبیین کردند.