فراخوان بورس تحصیلی هنگ کنگ بر ای مقطع دکتری

۱۲ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۲ کد : ۱۵۸۴۲ اخبار دانشکده
فراخوان بورس تحصیلی هنگ کنگ بر ای مقطع دکتری

طرح کمک هزینه های دکتری هنگ کنگ (HKPFS) که توسط شورای کمک هزینه های تحقیقاتی (RGC) هنگ کنگ در سال 2009 تأسیس شد ، با هدف جذب بهترین و درخشان ترین دانشجویان جهان برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری در دانشگاه های هنگ کنگ انجام می شود.

شایستگی ها

داوطلبانی که به دنبال گذراندن دوره  دکتری تمام وقت جدید در هشت دانشگاه زیر هستند، صرف نظر از کشور مبدا، سابقه کار قبلی و سابقه قومی، باید واجد شرایط درخواست باشند.

• City University of Hong Kong
  • Hong Kong Baptist University
  • Lingnan University
  • The Chinese University of Hong Kong
  • The Education University of Hong Kong
  • The Hong Kong Polytechnic University
  • The Hong Kong University of Science and Technology
  • The University of Hong Kong

متقاضیان باید ویژگی های برجسته عملکرد تحصیلی، توانایی پژوهش، مهارت های ارتباطی و بین فردی و توانایی های رهبری را داشته باشند.

جایزه فلوشیپ

کمک هزینه تحصیلی سالانه به مبلغ 322،800 HK (تقریبا 41،400 دلار آمریکا) و کمک هزینه سفر به کنفرانس و تحقیقات مربوط به مبلغ 13،500 HK (تقریباً 1،730 دلار آمریکا) در سال برای هر دریافت کننده فلوشیپ به مدت سه سال می باشد. 300 بورسیه PhD در سال تحصیلی 2022/23 اعطا می شود*. برای اعطای بورسیه به متقاضیانی که بیش از سه سال برای تکمیل مدرک دکتری نیاز دارند، ممکن است دانشگاه های منتخب پشتیبانی بیشتری ارائه دهند. برای اطلاع از جزئیات ، لطفاً مستقیماً با دانشگاه های مربوطه تماس بگیرید.

* دانشگاه های هنگ کنگ به طور معمول سال تحصیلی خود را در ماه سپتامبر آغاز می کنند.

پنل گزینش

برنامه های فهرست بندی شده، با توجه به زمینه های تحصیلی آنها ، توسط یکی از دو هیئت انتخاب زیر که متشکل از متخصصان در زمینه های مربوط است ، مورد بررسی قرار می گیرد:

علوم ، پزشکی ، مهندسی و فناوری

علوم انسانی ، علوم اجتماعی و مطالعات تجاری

معیارهای گزینش

در حالی که برتری تحصیلی کاندیداها در درجه اول مورد توجه است ، هیئت های گزینشی عوامل زیر را در نظر خواهند گرفت:

• برتری علمی
  • توانایی پژوهش