اطلاعیه وام دانشجویی

۱۹ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۱۵۰۵ اخبار دانشکده
اطلاعیه وام دانشجویی

به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی دریافت وام های دانشجویی می رساند، ثبت نام کلیه وام های دانشجویی اعم از روزانه و شبانه (نوبت دوم) از تاریخ ۱۵/۱۱/۱۳۹۸ در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به آدرس www.bp.swf.ir  آغاز می گردد.

با عنایت به اینکه پرداخت هرگونه تسهیلات دانشجویی منوط به ثبت نام اولیه دانشجو در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است؛ لذا متقاضیان وام باید نسبت به ثبت اطلاعات فردی (برای دانشجویان ورودی جدید) و ثبت درخواست نوع وام اقدام نمایند.

براساس آخرین مصوبات صندوق رفاه دانشجویان:

*کلیه دانشگاه ها در صورت داشتن اعتبار مازاد وام شهریه، پس از دریافت وام توسط دانشجویان غیرشاغل، می توانند صرفاً در قالب اعتبار تخصیص یافته درخواست دانشجویان شاغل خود را نیز مدیریت نمایند.

*پرداخت وام زیارت عتبات عالیات برای دانشجویان متقاضی با ارائه نامه ستاد عتبات عالیات دانشگاهیان و سایر مستندات انجام خواهد شد.

** لازم به ذکر است به دانشجویانی که قبل یا بعد از تاریخ های اعلام شده، اقدام به ثبت درخواست یا ارائه مدارک نمایند، وام تعلق نمی گیرد. همچنین طبق بخشنامه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اولویت پرداخت وام های دانشجویی با دانشجویان مستعد کم بضاعت (تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی) می باشد.

با عنایت به شیوع و همه گیر شدن کرونا و تعطیلی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی ، ضمن آرزوی سلامتی و بهروزی برای همه مردم ایران اسلامی جهت رفاه حال دانشجویان مهلت ثبت وام ها و تسهیلات دانشجویی تا تاریخ 31 /01 /99 تمدید گردید.