مراسم بزرگداشت ایام پژوهش دانشکده مدیریت و حسابداری

۰۱ دی ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۸۱۳ اخبار دانشکده
مراسم بزرگداشت ایام پژوهش دانشکده مدیریت و حسابداری روز سه شنبه 30 دیماه از ساعت 13الی 15 با حضور جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
مراسم بزرگداشت ایام پژوهش دانشکده مدیریت و حسابداری

دراین مراسم که با حضور آقای دکتر دهقانی فیروزآبادی معاون پژوهشی دانشکده برگزارگردید ابتدا سرکارخانم دکتر الفت رئیس محترم دانشکده ضمن خیرمقدم به حاضرین از تمامی دست اندرکاران برگزاری این مراسم تقدیر و تشکر کردند. در ادامه اقای دکتر رئیسی وانانی معاون پژوهشی دانشکده ضمن تبریک این ایام  گزارش عملکرد پژوهشی دانشکده را ارائه کردند سپس اقای احسان مبارکی کارشناس محترم پژوهشی دانشگاه در مورد شیوه جدید درخواست ترفیع از طریق سامانه سیماپ توضیحاتی ارائه نمودند.آقای دکتر دهقانی فیروز ابادی در ادامه مراسم با تبریک این ایام به تشریح رهنمودها و انتظارات معاونت پژوهشی دانشگاه پرداخته و به سوالات اساتید پاسخ دادند.

در خاتمه مراسم از برگزیدگان هفته پژوهش دانشکده  به شرح زیر تقدیر به عمل آمد.

اقای دکتر پیام حنفی زاده  پژوهشگر برتر کشور در حوزه علوم انسانی

آقای مقصود امیری  کسب جایگاه دانشمندان پراستناد بین المللی برای سومین سال متوالی و پژوهشگر برتر دانشکده رتبه اول

اقای دکتر محمدعلی خاتمی فیروزآبادی پژوهشگر برتر دانشکده رتبه دوم

خانم دکتر زهرد دهدشتی پژوهشگر برتر دانشکده رتبه سوم